Toyota Kata

Iedere medewerker, elke dag, actief verbeteren.

Procesverbetering of lean is veel meer dan het doen van verbeterprojecten. Het gaat niet om alleen het wegnemen van verspilling of het implementeren en uitrollen van wat tools of methoden.

Lean gaat om het bouwen van een cultuur én organisatie waar continu verbeteren onderdeel is geworden van de dagelijkse praktijk. Een cultuur waarbij iedere medewerker, elke dag, actief bezig is met verbeteren.

Bij Proverta helpen wij uw organisatie aan de hand van de Toyota verbeter- & coaching Kata bij het bouwen van deze verbetercultuur. Daarbij hebben wij focus op de mens en het proces. Wij geloven namelijk dat het de medewerkers zijn die het verschil maken. Wij implementeren dus geen lean. Wij helpen om het “lean denken” binnen jouw organisatie aan de gang te krijgen en initiatieven te nemen die bijdragen aan de dagelijkse uitdagingen. Uiteindelijk willen we een cultuur bouwen waar enthousiaste en creatieve medewerkers iedere dag bezig zijn met het bouwen van het ideale proces, zonder enige vorm van verspilling.

Het bouwen van een lean cultuur kost tijd. Verbeteren gaat langzaam, maar de resultaten zijn verbluffend. Een verbetercultuur draagt bij aan enthousiaste en tevreden medewerkers, loyale klanten en een efficiënt en robuust productieproces. Drie voorwaarden voor een duurzame en bestendige groei van jouw organisatie.

 

Interesse? Neem contact met ons op.

Interesse?
Laten we kennismaken!

06 25 111 608

Proverta
Prinses Amaliastraat 9
8019 ZE ZWOLLE