In alles wat wij doen, geloven wij dat medewerkers het verschil maken.

Wie wij zijn

Jouw partner in operations

Bij Proverta geloven wij dat medewerkers in organisaties het verschil maken. Wij geloven dat de medewerkers het succes bepalen van ieder team en iedere organisatie. Nu en in de toekomst.

Onze diensten zien wij als een krachtig hulpmiddel waarmee wij bedrijven helpen om betekenisvolle resultaten te halen. Steeds vaker zien wij dat door de komst van technologie & automatisering het meest belangrijke onderdeel van een organisatie wordt vergeten, namelijk de mens. Met onze diensten helpen wij organisaties om mensen, processen en leiderschap te ontwikkelen, zodat wij samen met hen, elke dag, actief processen kunnen verbeteren.

Het ontstaan van Proverta

Proverta is in 2024 opgericht door Kars en Janko. Na jarenlange ervaring in operations in het begeleiden en trainen bij meer dan 50 organisaties besloten ze om deze kennis & ervaring te bundelen en om te zetten naar een standaard aanpak. Ze geloven dat het verbeteren van operations meer is dan alleen het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen. Daarom heeft Proverta een standaard aanpak ontwikkeld waarbij we samen met de medewerkers slimmer organiseren.

Wij vinden het gaaf om organisaties op deze manier te helpen en ondersteunen zodat we in Nederland nog meer succesvolle organisaties krijgen én nog belangrijker: Dat we deze succesvolle organisaties in Nederland behouden.

Met behulp van onze innovatieve Manufacturing Intelligence tool zijn wij snel in staat om verspilling te herkennen en te analyseren. Zo kunnen wij in korte tijd een zeer betrouwbare inschatting maken van de dagelijkse verlieskosten en het verbeterpotentieel van jouw productieproces.

In combinatie met onze expertise in het standaardiseren en verbeteren van werkprocessen zijn wij in staat om met behulp van onze TWI methoden, Performance Management en Toyota Kata je te helpen om mensen, processen en leiderschap te ontwikkelen. Zodat er een betrouwbaar en efficiënt productieproces ontstaat, zonder enige vorm van verspilling.

Zo pakken we dat aan

Onze aanpak

Verspilling zichtbaar maken

Processen organiseren

Vaardigheden ontwikkelen

Performance verbeteren

Wat we bereiken

Resultaten

60%

Kwaliteitsverbetering

78%

Reductie inwerktijd

45%

Productiviteitsverbetering

9.4

Score op onze trainingen

Wat wij doen

Proverta: Wij helpen organisaties succesvol te zijn door mensen, processen en leiderschap te ontwikkelen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij jouw partner in operations.

Interesse?
Laten we kennismaken!

06 25 111 608

Proverta
Prinses Amaliastraat 9
8019 ZE ZWOLLE