Inspiratieworkshop

Manufacturing Intelligence in Operations

Realtime inzicht in jouw proces

Data-gedreven verbeteren

Leer hoe je Manufacturing Intelligence slim kan toepassen in Operations. Ervaar de kracht van real-time data en ervaar de meerwaarde van een data-gedreven productieanalyse. Interesse? Meld je aan en laat je inspireren!

Tijdens deze workshop ervaren jullie aan de hand van realtime data de kracht van Manufacturing Intelligence in combinatie met continu verbeteren. In deze workshop gaan we dieper in op de Manufacturing Intelligence data-analyse techniek “processmining”. Hiermee is het mogelijk om binnen enkele seconden een volledige value stream te genereren van het totale productieproces.

Wij staan klaar om onze kennis en enthousiasme met jullie te delen en te laten zien hoe deze inzichten in de praktijk worden toegepast voor data-gedreven verbeteringen.

Proverta integreert Lean, TWI en KATA methoden met Manufacturing Intelligence. Met deze innovatieve data-gedreven inzichten helpen wij organisaties met het realiseren van betekenisvolle resultaten.

Al onze workshops zijn praktisch en leerzaam en zijn voor veel organisaties het startpunt geweest voor verdere verbetering. We delen geen ellenlange presentaties, maar we laten de deelnemers de kracht van Manufacturing Intelligence ervaren binnen ons virtuele fruitbedrijf.

Iets voor jou?

Lijkt het jou gaaf om te leren hoe je diepgaand inzicht kan krijgen in jou proces? Staat je productiecapaciteit onder druk, wil je weten hoe je variatie in prestaties kan voorkomen? Of merk je dat er binnen jouw organisatie te weinig op basis van feiten geopereerd wordt?

Aanmelden

Maandag 9 september 2024
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Zwolle of Utrecht
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
29 - 4 = ?
I'm not a robot - reCAPTCHA
Vul de oplossing in om verder te gaan

Wat wij doen

Proverta: Wij helpen organisaties succesvol te zijn door mensen, processen en leiderschap te ontwikkelen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij jouw partner in operations.

Interesse?
Laten we kennismaken!

06 25 111 608

Proverta
Prinses Amaliastraat 9
8019 ZE ZWOLLE