Ontwikkelen

Training & coaching

Investeren in training voor medewerkers? Ontwikkelen van je personeel is een investering aan de voorkant die zich eenvoudig terugverdient.

Door de huidige snelheid van de digitalisering, de krapte op de arbeidsmarkt en de groeiende levensverwachting verwachten we dat uw werknemers langer dan ooit werkzaam zullen zijn. Steeds vaker zien wij dat organisaties zijn begonnen met het aantrekken en omscholen van personeel uit andere sectoren of landen om aan de huidige vraag te kunnen voldoen.

Het ontwikkelen van je medewerkers en daarmee het aanleren van vaardigheden is essentieel om de veiligheid, kwaliteit en snelheid op niveau te houden én het (verbeter)potentieel van medewerkers optimaal te kunnen benutten.

Proverta helpt jou graag bij het ontwikkelen van zowel bestaande als nieuwe medewerkers. Daarnaast trainen en coachen wij ook operationeel leidinggevenden. Denk hierbij aan team- of groepleiders, voormannen, supervisors, afdelingchefs en hoofden. Al onze trainingen zijn erop gericht om jouw medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen in het uitvoeren van hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

Interesse?
Laten we kennismaken!

06 25 111 608

Proverta
Prinses Amaliastraat 9
8019 ZE ZWOLLE