Ontwikkelen

Training & ontwikkeling

Investeren in training voor medewerkers? Ontwikkelen van je personeel is een investering aan de voorkant die zich eenvoudig terugverdient.

Door de huidige snelheid van de digitalisering, de krapte op de arbeidsmarkt en de groeiende levensverwachting verwachten we dat uw werknemers langer dan ooit werkzaam zullen zijn. Steeds vaker zien wij dat organisaties zijn begonnen met het aantrekken en omscholen van personeel uit andere sectoren of landen om aan de huidige vraag te kunnen voldoen.

Het ontwikkelen van je medewerkers en daarmee het aanleren van vaardigheden is essentieel om de veiligheid, kwaliteit en snelheid op niveau te houden én het (verbeter)potentieel van medewerkers optimaal te kunnen benutten.

Proverta helpt jou graag bij het ontwikkelen van zowel bestaande als nieuwe medewerkers. Daarnaast trainen en coachen wij ook operationeel leidinggevenden. Denk hierbij aan team- of groepleiders, voormannen, supervisors, afdelingchefs en hoofden. Al onze trainingen zijn erop gericht om jouw medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen in het uitvoeren van hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

Proverta levert training & coaching op het gebied van methoden trainingen, operationeel management en leiderschap ontwikkeling.

Als onze trainingen bieden wij zowel in-company of als open inschrijving aan. Heb je interesse? Laat je inspireren en download onze brochure of neem contact met ons op.

Leiderschapsontwikkeling

TWI Methoden trainingen

Overige trainingen

Onderstaande trainingen bieden we aan als maatwerk, afgestemd op behoefte. Interesse? Neem contact met ons en laten we een kop koffie drinken.

Interesse?
Laten we kennismaken!

06 25 111 608

Proverta
Prinses Amaliastraat 9
8019 ZE ZWOLLE